Bereikbaarheid

Vrouwe Venne Hoeve ligt aan de Leidseweg in Oud Ade en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A4. Kijk hier voor een routebeschrijving.

Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam/Den Haag (A4) Neem de afslag Leiden Noord/Leiderdorp/Hoogmade/Rijpwetering. Volg de borden naar Rijpwetering. Na +/- 2 km komt u op een rotonde – Volg de borden naar Oud Ade. Na 1.5 km ziet u Vrouwe Venne Hoeve aan de linkerkant.
Vanuit Amsterdam (A4) Neem de afslag Roelofarendsveen. Volg de borden naar Rijpwetering en dan naar Oud Ade. Rijd door Oud Ade. Na +/- 800 m, u ziet Vrouwe Venne Hoeve aan de rechterkant.

Openbaar vervoer

Ook per openbaar vervoer is Vrouwe Venne Hoeve goed bereikbaar. Iedere werkdag rijdt elk half uur bus 56 vanaf station Leiden naar halte Vennemeer (op 200 m van de Vrouwe Venne Hoeve). In weekenden rijdt de bus ieder uur. Zie ook www.nederland-bus.nl

Per boot

Vrouwe Venne Hoeve is gelegen aan het Vennemeer dat in directe verbinding staat met de Kaag, de Wijde Aa en de Haarlemmerringvaart. Vanuit Leiden, Warmond en Roelofarendsveen is de Hoeve uitstekend te bereiken per boot.