Accomodatie

Bed & Breakfast Vrouwe Venne Hoeve is een smaakvol ingerichte, authentieke boerderij voorzien van alle luxe en comfort van deze tijd. De boerderij straalt een rustgevende sfeer uit waarin u zich snel thuis zult voelen. Dankzij de directe ligging aan het water en de nabijheid van vele bezienswaardigheden biedt Vrouwe Venne Hoeve u alles voor een aangenaam verblijf in het Groene Hart.

Sfeervolle uitstraling

Eigenaren Janny en Arie Bosman hebben met veel liefde en zorg het interieur samengesteld en daarbij bewust gekozen voor bepaalde accenten. U vindt in de boerderij vele unieke details en bijzonderheden die u aangenaam zullen verrassen. Vrouwe Venne Hoeve heeft drie kamers, het Zomerhuis, de Opkamer en de Zolderkamer. Iedere kamer heeft zijn eigen uitstraling en beschikt over vele luxe details.

 

Aanlegplaats

Komt u met uw eigen boot? Dan heeft u bij ons de beschikking over een eigen aanlegplek. Wij hebben plaats in onze eigen binnenhaven voor boten met een breedte van maximaal 2.90 meter. Wanneer u ons van tevoren kenbaar maakt dat u met uw eigen sloep of jacht komt, houden wij een ligplek voor u vrij. Vrouwe Venne Hoeve is gelegen aan het Vennemeer dat in directe verbinding staat met de Kaag, de Wijde Aa en de Haarlemmerringvaart. Vanuit Leiden, Warmond en Roelofarendsveen is de Hoeve uitstekend te bereiken per boot.

Parkeergelegenheid

Bij Vrouwe Venne Hoeve vindt u voldoende parkeergelegenheid voor uw auto of motor en kunt u gemakkelijk uw bagage uitladen. Tevens bieden wij een overdekte stalling voor uw fietsen.

 

Over Vrouwe Venne Hoeve

Toen eigenaren Janny en Arie Bosman de boerderij in 2004 kochten stonden zij voor de keuze: restaureren of herbouwen. Al gauw bleek restauratie geen optie vanwege de slechte staat van de boerderij. En dus ging Vrouwe Venne Hoeve in 2007 tegen de vlakte, maar met de intentie om de boerderij in oorspronkelijke staat te herbouwen. En dat is gelukt! In de boerderij zijn vele authentieke details bewaard gebleven zoals de originele muurijzers die opnieuw zijn aangebracht en de oude houten balken en standvinken die Vrouwe Venne Hoeve een karakteristieke uitstraling geven. Ook bij de indeling van de boerderij is het oude ontwerp in acht genomen. Naast de historische details beschikt Vrouwe Venne Hoeve over tal van moderne elementen, waarvan de hooiberg met zonnecellen het meest in het oog springt. Dankzij de zonnepanelen is Vrouwe Venne Hoeve in de zomermaanden grotendeels zelfvoorzienend qua energieverbruik.

LET OP: Minimaal voor 2 nachten boeken.

In- en verkoop klassieke auto’s

Vanuit zijn passie voor oldtimers en klassieke auto’s heeft Arie AB classics opgericht. Op de Vrouwe Venne Hoeve staan verschillende oldtimers, gereed voor verkoop. Neem vooral een kijkje op de website voor meer informatie.